Welkom op onze vernieuwde website! Het makrelenseizoen is begonnen! Vanaf nu kunt u de makrelentochten zelf online boeken. Voor de overige tochten vragen we u voor nu nog even om het contactformulier in te vullen. In de toekomst kunt u bijna alle tochten via onze website boeken. Hartelijk dank voor uw medewerking! Team Dageraad

Ligplaats
Haven 30, 9976 VN Lauwersoog
Email adres
info@dageraad.org

Hieronder ziet u een overzicht van onze tochten. Wilt u meevaren? Welkom aan boord! Voor we een dagtocht of meerdere dagen kunnen varen, kijken we natuurlijk goed naar het weer. Uw reservering wordt definitief nadat u een bevestiging van ons per e-mail hebt gekregen. Mocht een tocht niet doorgaan, dan krijgt u altijd van tevoren bericht(zorg dan ook dat u de dagen voorafgaand aan de tocht uw telefoon en email goed in de gaten houd voor een eventueel bericht over uw tocht!)
Voor verdere informatie kunt u het contactformulier op deze website invullen of bellen met:  0519-297992 of 06-51186400.

U kunt indien u dat wenst een dag van te voren telefonisch navragen of een reis wel of niet doorgaat (bij voorkeur tussen 19:00 en 20:00 uur). Indien u niets hoort, gaat de tocht door.