Welkom op onze website
Vanaf nu kunt u alle makrelentochten, wrakkentochten en meerdaagse tochten voor 2025 zelf boeken!
Het makrelen seizoen is begonnen.
maandag 30 juni en woensdag 2 juli zijn nog plekken vrij voor een dagtocht makreelvissen.
Ook hebben wij deze zomer voor het eerst een korte dagtocht geplanned op woensdag 16 juli. Ideaal voor gezinnen met kinderen of voor mensen die eens willen proberen maar voor wie een volledige dagtocht te lang is.
Voor afhuur en maatwerk, neem contact met ons op via het contactformulier, mail, of bel ons.
Graag tot ziens!
Kook de appelsap in een steelpannetje met de rozijnen in 2 min. op zacht vuur. Laat de rozijnen afkoelen in het vocht. Laat de rozijnen daarna uitlekken en bewaar het vocht. Snijd de halve rode kool doormidden en snijd de harde stronk schuin weg. Schaaf de rodekool (in de keukenmachine) in flinterdunne reepjes. Klop 2 eetlepels van het rozijnenvocht met de azijnolie en wat zout en peper tot een dressing. Schep de rodekool en de tijmblaadjes erdoor en laat de salade minstens een uur staan. Verwijder kop en vel van de makreel en neem het visvlees van de graat. Verwijder eventuele kleine graatjes en verdeel het in 4 grote stukken. Snijd op het laatste moment het struikje witlof in dunne reepjes. Schep op 4 borden een bergje rodekoolsalade, leg de stukken makreel er op en druppel er wat van het rozijnenvocht op. Verdeel de witlof en rozijnen erover en garneer met takjes tijm.