Welkom op onze vernieuwde website! Het is wrakvisseizoen. Vanaf nu kunt u de makrelentochten en wrakkentochten zelf online boeken. De meerdaagse tochten kunt u ook vanaf nu ook zelf boeken! Hartelijk dank voor uw medewerking! Team Dageraad
zaterdag 23 en zondag 24 november gaan wij weer wrakvissen. U kunt deze tocht boeken onder de wrakkentochten.
zaterdag 30 november hebben wij nog een lange tocht wrakvissen gepland.
maandag en dinsdag 25 en 26 november hebben wij nog een 2-daagse vistocht staan en er zijn nog plekken vrij.
Snijd elke makreelfilé in de lengte door de midden en snijd elk stuk daarna in 2-3 kleinere stukken. Roer in een diep bord de knoflook, gember en sambal met de sojasaus en olie tot een marinade. Schep de stukken makreel erdoor en laat ze 15 minuten marineren. Rijg steeds 1 stuk makreel aan een spiesje. Leg de spiesjes in een hete grillpan of koekenpan en bak ze in 3-4 min. bruin en net gaar. Keer ze halverwege. Maak de blaadjes sla van het kropje los en leg 1 blaadje in kleine schaaltjes. Schep er een beetje atjar tjampoer op. Leg in elk schaaltje 1 of 2 spiesjes makreel.