Welkom op onze website
Vanaf nu kunt u alle makrelentochten, wrakkentochten en meerdaagse tochten voor 2025 zelf boeken!
Het makrelen seizoen is begonnen.
maandag 30 juni en woensdag 2 juli zijn nog plekken vrij voor een dagtocht makreelvissen.
Ook hebben wij deze zomer voor het eerst een korte dagtocht geplanned op woensdag 16 juli. Ideaal voor gezinnen met kinderen of voor mensen die eens willen proberen maar voor wie een volledige dagtocht te lang is.
Voor afhuur en maatwerk, neem contact met ons op via het contactformulier, mail, of bel ons.
Graag tot ziens!
Fileer de makreel, zodat je van elk 2 halve makrelen heb. Doe deze ongeveer een 15 minuten in een 2 liter water met daarin een half kopje azijn en een scheutje citroen of limoensap. Spoel ze daarna goed af en dep ze droog. Bak ze daarna mooi bruin in de frituurpan. Maak in de koekenpan 2 eetlepels olie warm en voeg de pepesan toe. Bak deze onder het roeren licht bruin en voeg 1 dl water toe en roer nog even door. Haal vervolgens de filé er door en wikkel deze in de aluminiumfolie. Verwarm de oven voor op stand 4 (ca 180º C) en braad de vis in de folie in 20 minuten helemaal klaar