Welkom op onze website
Vanaf nu kunt u alle makrelentochten, wrakkentochten en meerdaagse tochten voor 2025 zelf boeken!
In het najaar hebben wij nog wrakvistochten gepland daarbij vissen wij met pieren.
Voor vrijdag, zaterdag en zondag 21 t/m 23 november zijn er nog plekken vrij voor het wrakvissen.
zondag 30 november hebben wij nog een lange tocht gepland (5uur vertrek).
ook is er op de 2-daagse vistocht van maandag 24 en dinsdag 25 november nog plaats.
Voor 2026 zijn de tochten inmiddels geplanned (zie de kalender), deze zijn vanaf half December door u te boeken.
In Januari en februari 2026 varen wij niet ivm onderhoud en droogzetting van het Schip.
Voor afhuur en maatwerk, neem contact met ons op via het contactformulier, mail, of bel ons.
Graag tot ziens!
Leg 2 plakjes rookvlees dakpansgewijs op elkaar en herhaal dit tot het rookvlees op is. Snijd de kabeljauw in gelijke porties zodat je 2 stukjes kabeljauw per persoon hebt. Leg elke portie kabeljauw op twee plakken rookvlees en vouw de plakken rookvlees om de kabeljauw. Verhit de boter in de koekenpan en bak de kabeljauw met de naad van het rookvlees naar beneden circa 3 minuten. Draai de kabeljauw om en bak nog circa 2 minuten.