Welkom op onze vernieuwde website! Het is wrakvisseizoen. Vanaf nu kunt u de makrelentochten en wrakkentochten zelf online boeken. De meerdaagse tochten kunt u ook vanaf nu ook zelf boeken! Hartelijk dank voor uw medewerking! Team Dageraad
vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 november gaan wij weer wrakvissen. U kunt deze tocht boeken onder de wrakkentochten.
maandag en dinsdag 25 en 26 november hebben wij nog een 2-daagse vistocht staan en er zijn nog plekken vrij.
Snijd de schil van de grapefruits tot op het vruchtvlees weg en snijd de partjes tussen de vliesjes uit. Laat 6 de partjes in een zeef uitlekken. Boen de limoenen schoon en rasp de groene schil er dun af. Pers 1 limoen uit. Verwarm 2 eetlepels olie in een hapjespan en schep de lamsoren erdoor. Verwarm de lamsoren 2 minuten al omscheppend en schep er dan 2-3 eetlepels limoensap en de helft van de limoenrasp door. Verwarm de lamsoren nog 2-3 minuten tot ze beetgaar zijn. Voeg wat zout en versgemalen peper toe. Verwarm 3 eetlepels olie in een koekenpan en leg de filets met de velkant naar boven in de olie. Bak de filets in 4-6 minuten gaar, keer ze niet om. Schep op het laatste moment het bakvet met een lepel over de bovenkant van de makreel. Schep de lamsoren op de borden en verdeel de partjes grapefruit er over. Leg de gebakken makreelfilets erop.Lekker met gebakken aardappeltjes.