Welkom op onze website
Vanaf nu kunt u alle makrelentochten, wrakkentochten en meerdaagse tochten voor 2025 zelf boeken!
Het makrelen seizoen is begonnen.
woensdag 25, maandag 30 juni en woensdag 2 juli zijn nog plekken vrij voor een dagtocht makreelvissen.
Ook hebben wij deze zomer voor het eerst een korte dagtocht geplanned op woensdag 16 juli. Ideaal voor gezinnen met klinderen of voor mensen die eens willen proberen maar voor wie een volledige dagtocht te lang is.
Voor afhuur en maatwerk, neem contact met ons op via het contactformulier, mail, of bel ons.
Graag tot ziens!
Snijd de schil van de grapefruits tot op het vruchtvlees weg en snijd de partjes tussen de vliesjes uit. Laat 6 de partjes in een zeef uitlekken. Boen de limoenen schoon en rasp de groene schil er dun af. Pers 1 limoen uit. Verwarm 2 eetlepels olie in een hapjespan en schep de lamsoren erdoor. Verwarm de lamsoren 2 minuten al omscheppend en schep er dan 2-3 eetlepels limoensap en de helft van de limoenrasp door. Verwarm de lamsoren nog 2-3 minuten tot ze beetgaar zijn. Voeg wat zout en versgemalen peper toe. Verwarm 3 eetlepels olie in een koekenpan en leg de filets met de velkant naar boven in de olie. Bak de filets in 4-6 minuten gaar, keer ze niet om. Schep op het laatste moment het bakvet met een lepel over de bovenkant van de makreel. Schep de lamsoren op de borden en verdeel de partjes grapefruit er over. Leg de gebakken makreelfilets erop.Lekker met gebakken aardappeltjes.