Welkom op onze website
Vanaf nu kunt u alle makrelentochten, wrakkentochten en meerdaagse tochten voor 2025 zelf boeken!
In het najaar hebben wij nog wrakvistochten gepland daarbij vissen wij met pieren.
Voor vrijdag, zaterdag en zondag 21 t/m 23 november zijn er nog plekken vrij voor het wrakvissen.
zondag 30 november hebben wij nog een lange tocht gepland (5uur vertrek).
ook is er op de 2-daagse vistocht van maandag 24 en dinsdag 25 november nog plaats.
Voor 2026 zijn de tochten inmiddels geplanned (zie de kalender), deze zijn vanaf half December door u te boeken.
In Januari en februari 2026 varen wij niet ivm onderhoud en droogzetting van het Schip.
Voor afhuur en maatwerk, neem contact met ons op via het contactformulier, mail, of bel ons.
Graag tot ziens!
Snijd de schil van de grapefruits tot op het vruchtvlees weg en snijd de partjes tussen de vliesjes uit. Laat 6 de partjes in een zeef uitlekken. Boen de limoenen schoon en rasp de groene schil er dun af. Pers 1 limoen uit. Verwarm 2 eetlepels olie in een hapjespan en schep de lamsoren erdoor. Verwarm de lamsoren 2 minuten al omscheppend en schep er dan 2-3 eetlepels limoensap en de helft van de limoenrasp door. Verwarm de lamsoren nog 2-3 minuten tot ze beetgaar zijn. Voeg wat zout en versgemalen peper toe. Verwarm 3 eetlepels olie in een koekenpan en leg de filets met de velkant naar boven in de olie. Bak de filets in 4-6 minuten gaar, keer ze niet om. Schep op het laatste moment het bakvet met een lepel over de bovenkant van de makreel. Schep de lamsoren op de borden en verdeel de partjes grapefruit er over. Leg de gebakken makreelfilets erop.Lekker met gebakken aardappeltjes.