06-51186400 info@dageraad.org

De Dageraad

Het schip, welke is uitgerust met de modernste apparatuur, leent zich niet alleen voor de sportvisserij, maar ook  bijzonder goed voor o.a. wrakduiken, vogelspotten, rondvaarten en offshorewerk. Vogelspotten, rondvaart-, avondtochten en dergelijke zijn dus ook mogelijk. Asverstrooiïng  is een officiële  plechtigheid en behoort ook tot de mogelijkheid. Als u zelf wensen heeft, ook betreffende catering tijdens uw verblijf aan boord, kunt u deze met ons altijd bespreken en overleggen.

Uiteraard is er niet altijd ijs aan boord en wilt u uw gevangen vis toch in het ijs bewaren. Een goede tip: Doe voor dat u gaat vissen enkele lege sap-  of melkpakken in de vriezer. Neem deze mee in een koelbox op de dag dat u gaat vissen. Maak uw gevangen vis schoon, sla één van de pakken stuk en doe dit over uw vis. Zo heeft u aan het einde van de dag de vis prima gekoeld thuis en zeker vers. wat u er mee kunt? kijk eens op de pagina met recepten.

 


Voor inlichtingen kunt u terecht bij:
Fam. Drijver (schipper/eigenaar)

0519-297992
06-51186400

Let op !!
U kunt een dag van te voren telefonisch navragen of een reis wel of niet doorgaat (bij voorkeur tussen 19:00 en 20:00 uur).

Boek een tocht

Neem contact op