06-51186400 info@dageraad.org
Sportvisserij Dageraad Lauwersoog

Vanwege de coronamaatregelen varen wij het weekend van 14 en 15 november niet. na dinsdag 17 november volgt een nieuwe update Blijf thuis als u niet fit bent. Neem een mondkapje mee. Deze moet als u naar binnen gaat (voor toilet bijvoorbeeld) gedragen worden. Er geldt dat er ten alle tijde 1,5 meter afstand gehouden dient te worden. Blijf zo veel mogelijk buiten. Zeevissen is een individuele buitenactiviteit. Eten en drinken kunt u aan boord krijgen, alleen afhalen bij de achterdeur. omdat mensen in kleine groepen op 1,5m afstand kunnen vissen. Neem wel even een mondkapje mee voor naar de wc.

Lees meer

Sportvisserij Dageraad Lauwersoog

Het familiebedrijf met Joost Drijver aan het roer Sportvissen op de Noordzee doe je met Sportvisserij de Dageraad. Sportvissen vanuit Lauwersoog, dat doe je met Joost Drijver op de Dageraad. Joost heeft van zijn passie zijn werk gemaakt en is de ideale gastheer voor een tocht op de Noordzee. Een vistocht met de Dageraad levert je meer op dan een koelbox vol met vis. Met zijn ervaring wordt sportvissen een belevenis, door de historie van het schip een ervaring!

Joost Drijver is schipper op de Dageraad en gaat het liefst iedere dag de zee op. Hij heeft ervaring, weet waar de visgronden zijn en brengt je hier snel naartoe.

Tocht reserveren?

Via de pagina reserveren is het direct mogelijk om uw reservering door te geven. Pas nadat u een bevestigingsmail van ons hebt ontvangen is uw reservering definitief. Bellen mag ook: 0519-297992.

Reserveren